Icon 10 CS 20ml

620,00 RSD

Kategorije: ,

PRIMENA:
Biocidni proizvod se razblažuje vodom i to:

– za suzbijanje buba švaba primenjuje se u koncetraciji od 0,2-0,4%, osnosno 20 – 40 ml biocidnog proizvoda rastvoriti u 10 l vode, pri čemu se tretiraju površine u prostorijama, uz utrošak 25 – 50 ml rastvora proizvoda na površini od 1 m2.

– za suzbijanje žutih mrava primenjuje se u koncentraciji 0,4%, odnosno 40 ml biocidnog proizvoda rastvoriti u 10 l vode, pri čemu se tretiraju površine u prostorijama, uz utoršak 25 ml rastvora bicidnog proizvoda na površini od 1 m2.

– za suzbijanje krpelja primenjuje se u koncetraciji 0,06%, odnosno 6 ml bicidnog proizvoda rastvoriti u 10 l vode, pri čemu se tretiraju otvorene površine na kojima se pojavljuju krpelji, uz utrošak 30 ml rastvora biocidnog proizvoda na površini od 1 m2.

Prva primena se preporučuje kada se primete žuti mravi, buba švabe i krpelji. Rastvor biocidnog proizvoda se primenjuje ručnom prskalicom. Tretiranje ponoviti nakon 6 sedmice, a po potrebi i ranije, nakon 2 – 4 sedmice. Vreme trajanja primene biocidnog proizvoda ne sme da bude duže od 120 minuta dnevno. Ne dozvoliti pristup ljudima i životinjama na tretirane površine dok tretirana površina ne ostane suva.

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Icon 10 CS 20ml“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Korpa