Neon 50ml

360,00 RSD

Kategorije: ,

Klasa
Fungicidi
Proizvođač
Syngenta
Aktivna materija
Hlorotalonil 720.00 g/l
Formulacija
Koncentrovana suspenzija – SC
Opis
Bravo 720 SC je kontaktni fungicid širokog spektra delovanja za preventivno suzbijanje bolesti. Bravo 720 SC se primenjuje isključivo preventivno, pre nastanka infekcije, a najkasnije pri pojavi prvih simptoma bolesti. Za određivanje momenta tretiranja pratiti preporuke prognozno-izveštajne službe.

Delovanje
Hlorotalonil štiti zelenu masu na površini i ima isključivo kontaktno delovanje. Formulacija preparata Bravo 720 SC ima sposobnost odličnog vezivanja za voštanu prevlaku na listovima i sposobnost teškog ispiranja, pa je osigurano dugotrajnije delovanje i pri obilnijim padavinama, u odnosu na standardne kontaktne fungicide, pa i one sa istom aktivnom materijom.

Karenca
7 dana – krastavac, paradajz; 21 dan – šećerna repa, jabuka, crni luk, celer, šargarepa, krompir; OV
Pakovanje
100ml, 1l, 5l.
Napomena
Na istoj površini se može primeniti najviše četiri puta godišnje., sa razmakom između tretmana do 14 dana, u zavisnosti od uslova, pre svega količine padavina nakon primene.

Bravo 720 SC se dobro zadržava na lisnoj površini i i slabo ispira, ali u uslovima veće količine padavina treba skratiti intervale između tretmana.

Primena iz vazduhoplova je dozvoljena, pod uslovom da su površine koje se tretiraju udaljene najmanje 500 m od naselja, poljoprivrednih objekata (farmi), zasada šuma, voćnjaka i vinove loze, 200 m od vodozaštitnih zona i voda i da brzina vetra ne prelazi 2-3 m/s, s tim da se rubne zone (u širini 200-500 m) tretiraju sa zemlje. Pre primene ovog sredstva iz vazduhoplova informisati se detaljnije o opštim i drugim uslovima za ovaj način primene.

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Neon 50ml“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Korpa