UNI DOG 17kg

1.650,00 RSD

Saveti za upotrebu
UNI DOG hrana se koristi u suvom ili u nakvašenom stanju, posebno ili u kombinaciji sa drugom hranom. Ako se dozira u suvom stanju vašem ljubimcu obezbedite uvek svežu vodu za piće. Akopas do sad nije konzumirao UNI DOG potpunu hranu, treba je dozirati postepeno, povećavajući količinu svakog dana. Period privikavanja na UNI DOG potpunu hranu treba da traje najmanje 7 dana. U ovom periodu ljubimcu treba davati hranu koju je prethodno jeo i UNI DOG, tako da se postepeno povećava učešće UNI DOG-a u obroku psa. Održavajte higijenu posuda iz kojih vaš ljubimac konzumira hranu i vodu. Redovno kontrolišite zdravstveno stanje ljubimca kod veterinara.

Doziranje hrane
2kg » 80g
5kg » 130g
10kg » 210g
15kg » 290g
20kg »360g
25kg »430g
35kg »540g
50kg » 760g

Navedene dnevne količine su orjentacione. Dnevnu količinu hrane treba prilagoditi psu u zavisnosti od godišnjeg doba i nivoa fizičke aktivnosti.

Kategorija:

UNI DOG je potpuna hrana za ishranu odraslih pasa svih rasa, umerenog nivoa fizičke aktivnosti. Ova hrana obezbeđuje vašim ljubimcima potpunu i uravnoteženu ishranu. Hrana je napravljena od pažljivo biranih sastojaka vrhunskog kvaliteta. Sadrži sve vitamine i minerale neophodne za pravilnu i izbalansiranu ishranu.

Dostupno u pakovanjima:
5kg / 20kg

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „UNI DOG 17kg“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Korpa